0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Olympiacos FC

SMATRAJU DA SU ‘POKRADENI’: Olimpijakos tužio FS Grčke i AEK nakon poraza u derbiju!

Objavljeno: 11.01.24 u 13:25

Potpuni haos nakon poraza u atinskom derbiju.

Posle neuspešnog susreta sa AEK-om, gde je Olimpijakos doživeo poraz od 2:1 u grčkom prvenstvu, klub je odlučio da se upusti u pravne korake radi istraživanja eventualnih nepravilnosti.

Na konferenciji za medije, potpredsednik kluba Aleksis Kugijas najavio je podnošenje tužbe zbog „zločinačkog udruživanja sa namerom izvršenja kriminalnih radnji“. Olimpijakos je istakao čak 19 sudijskih grešaka koje su imale značajan uticaj na dešavanja na terenu i ishod meča.

Krivična prijava je zvanično podneta protiv Takisa Baltakosa, predsednika FS Grčke, Petera Frejdfelda, predsednika, i Stavrosa Mandalosa i Janisa Spiropulosa, članova centralne sudijske komisije. Takođe, prijavljeni su i glavni sudija Slovak Boris Marhefk, pomoćnici Andrej Hemja i Mateij Zekoj, kao i VAR arbitri Kristijan Mihel i Andreas Mejdenas. Očekuje se da će pravna procedura koja će otkriti sve vezano za ovu situaciju i eventualno utvrditi odgovornost u vezi sa spornim dešavanjima na terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter