0
Evroliga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS ZADOVOLJAN PARTIJOM NJEGOVIH IZABRANIKA: Otkrio stanje Tobija i Nedovića!

Objavljeno: 11.01.24 u 23:45

‘Završili smo duplo kolo, imali vrlo težak raspored, pet utakmica u 10 dana.’

Večeras su košarkaši Crvene zvezde ostvarili pobedu nad Olimpijom Milano rezultatom 76:62 i odigrali jednu veoma dobru utakmicu. Trener tima sa Malog Kalemegdana Janis Sferopulos je zadovoljan kako su se njegovi izabranici večeras pokazali.

-Čestitam igračima za partiju, reakciju posle Asvela. Uradili smo sve što nismo u prethodnoj utakmici. Igrali smo vrlo dobro defanzivno, možda defanzivno najbolja utakmica do sada. Dezorganizovali smo napad Milana, dozvolili im samo 62 poena, imali su samo 14 asistencija. Iz odbrane smo kontrolisali duel. Očigledno je prvo poluvreme bilo dobro, Milano je reagovao i važno je bilo što nismo paničili, kontrolisali smo utakmicu posle prvih pet minuta drugog poluvremena. U četvrtoj četvrtini igrali smo pametno i u napadu i u odbrani i 100 odsto smo zaslužili pobedu – naveo je.

Dotakao se Nedovića Tobija.

-Završili smo duplo kolo, imali vrlo težak raspored, pet utakmica u 10 dana, u pet različitih država. Nije bilo lako. Uradili smo dobar posao, uzimajući u obzir ove dve duple nedelje u Evroligi. Nemanja Nedović i Majk Tobi su imali probleme sa mišićem i videćemo šta je sa njima čim se vratimo u Srbiju – dodao je Grk.

Govorio je i o agresivnosti u odbrani.

-To je profesionalna tajna. Rekao sam im da moramo da igramo odbranu, mnogo bolje od poslednje utakmice i to je kako su reagovali – zaključio je Sferopulos.

JUVENTUS PREGAZIO FROZINONE: ‘Stara dama’ se plasirala u polufinale Kupa Italije!

15
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter