0
Tenis

FOTO: STARSPORT

OGLA DANILOVIĆ NIJE STIGLA DO GLAVNOG ŽREBA: Srpsku teniserku nadigrala 155. igračica sveta!

Objavljeno: 11.01.24 u 14:20

Imala je veliku šansu Olga, ali je pretrpela poraz.

Mlada srpska teniserka, Olga Danilović, nije uspela da ostvari plasman u poslednje faze kvalifikacija za prestižni Australijan open. U duelu drugog kola, suočila se sa Zejnep Sonmez iz Turske, i nažalost, nije uspela da zadrži ritam tokom celog meča.

Sonmez je pokazala odlučnost, trijumfujući rezultatom 4:6, 6:1, 6:1, te osiguravajući svoje mesto u poslednjem kolu kvalifikacija. Naredna rivalka za tursku teniserku biće Lulu Sun iz Švajcarske, i to će biti meč koji će odlučiti o njenom eventualnom plasmanu u glavni žreb Australijan opena.

U susretu koji je trajao sat i 56 minuta, Danilović, trenutno rangirana kao 124. teniserka sveta, nije uspela da parira protivnici koja se nalazi na 155. mestu WTA liste. Ovaj rezultat znači da će Srbija imati samo jednu predstavnicu, Aleksandru Krunić, koja će se boriti protiv Francuskinje Klare Burel u prvom kolu glavnog žreba.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter