0
ATP
Novak Đoković

Novak Đoković (FOTO: Starsport)

LEGENDARNI TENISER PROGNOZIRAO OSVAJAČA AO: ‘Đoković je daleko najveći favorit!’

Objavljeno: 11.01.24 u 20:50

Srpskom asu se daju najviše šansi.

Vreme je za prvi gren-slem u sezoni, a to je Australijan open, a najbolji teniser sveta Novak Đoković je najveći favorist za osvjanaje ovog turnira. Nekadašnji prvi reket sveta, Džon Mekinro je istakao da ne vidi nikog drugog ko bi mogao da se provuče do trofeja.

– Ne vidim nikog ko bi mogao da se provuče do trofeja, ali vidim nekoliko momaka, tačnije osmoricu, koji bi mogli da trijumfuju. Naravno, Đoković je daleko najveći favorit, pogotovo ako je zdrav. Ubedljivi favorit. Povreda? Novak je navodno tako povređen poslednjih godina, pa je opet lagano osvajao trofej. I to deset puta. Ko bi pomislio da je tako nešto uopšte moguće. Mada i Rafa je 14 puta dizao pehar na Rolan Garosu – naveo je.

Otkrio je koga vidi još kao kandidata da osvoji ovaj trofej.

– Jasno je da tu grupu čine Medvedev, Siner, Alkaras, Rune, Zverev, Cicipas. Mislim da će i Ben Šelton u budućnosti osvajati velike turnire – dodao je.

Rekao je da bi voleo da vidi Grigora Dimitrova u konkurenciji.

-Voleo bih da se Dimitrov umeša u borbu za trofej. Srećan sam što vidim kako se drži u odmakloj fazi karijere. On ima potencijal da nešto uradi, a nikako nije uspevao da ga pretvori u neki značajniji uspeh – poručio je Mekinro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter