0
Evroliga

FOTO: KK Partizan

IZ PARTIZANA IZDALI VAŽNO SAOPŠTENJE ZA NAVIJAČE: ‘Mnogo truda smo uložili da bi sve bilo na najvišem nivou!’

Objavljeno: 11.01.24 u 17:10

‘Velika potražnja za ulaznicama, dovela je do neizbežnih posledica.’

Godinama unazad Partizan ima jednu od najboljh publika u Evroligi koja pravi neverovatnu atmosferu na svakoj utakmici i ne prestaju da iznenađuju. Iz ‘crno-belog’ tabora izdali su važno saopštenje za svoje najvernije pristalice gde im se poručuje da strogo poštuju pravila najelitnijeg košarkaškog takmičenja.

-KK Partizan Mozzart Bet je u periodu za nama uložio mnogo vremena, energije i sredstava kako bi utakmice crno-belih u Štark areni bile istinski spektakl, organizovan na najvišem mogućem nivou. Iako su rezultati na tom polju očigledni, Klub se ovim putem oglašava sa molbom prema navijačima da u dvorani poštuju važeće propise Evrolige i tako ne dovode klub u situaciju da bude sankcionisan – započeli su.

Potom su naveli šta treba da se poštuje.

-Prolazi (stepenice) u dvorani moraju biti čisti tokom utakmice. Nije dozvoljeno stajanje niti zadržavanje na stepenicama.
Navijači na mestima pored terena ne bi trebali da ustaju tokom meča, niti da se šetaju pored terena za vreme igre. Ovo se naročito odnosi na početak treće četvrtine kada veliki broj ljudi propusti priliku da se na vreme vrati na svoja mesta i zbog toga mora da sačeka prvi tajm-aut – nastavljaju.

Ističu da je velika potražnja za ulaznicama dovela do neizbežnih posledica.

-Velika potražnja za ulaznicama, dovela je do neizbežnih posledica, a to su različiti pokušaji zloupotrebe ili obmane prilikom neovlašćene prodaje karata. Apelujemo na navijače da ne kupuju ulaznice ni od koga, osim od zvaničnih tiketing partnera kluba. Deca do 7 godina ne plaćaju ulaz na utakmicu, ali nemaju svoje mesto i moraju biti u krilu roditelja/staratelja tokom meča – rekli su.

Ulazak dece na parket nije dozvoljen.

-Ulazak dece na parket tokom pauze u poluvremenu ili nakon meča nije dozvoljen. Osobe koje u dvoranu dolaze spolja nemaju čistu obuću, a ostaci na parketu mogu izazvati klizanje i povrede aktera utakmice. Takođe, može doći do oštećenja samog igrališta. Apelujemo na sve prisutne u dvorani da navijaju fer i sportski, isključivo pružajući podršku ekipi i treneru Partizana. Drugim temama nije mesto na utakmicama KK Partizan Mozzart Bet – navode ‘crno-beli’.

Klub je nekoliko puta opomenut od strane Evrolige.

-Za sve navedene slučajeve, Klub je nekoliko puta opomenut od strane Evrolige i preduezeće neophodne mere da se ove situacije više ne ponavljaju. KK Partizan Mozzart Bet je i na terenu i van njega pokazao da mu je mesto u društvu najboljih. Učinimo sve da tako i ostane! – stoji u saopštenju Partizana.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

5
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter