0
Domaći fudbal

Miloš Čupić (FOTO: Starsport)

INĐIJA SE RASTALA SA ČUPIĆEM: Nišlija u potrazi za novom sredinom!

Objavljeno: 11.01.24 u 18:20

Mladi čuvar mreže pred novim izazovima.

Miloš Čupić Inđija su sporazumno raskinuli saradnju nakon dve ipo godine koliko je ovaj golman proveo na severu Srbije. On se posebno istakao u meču protiv Radničkog Niša gde je sjajnim bravurama u baražu sprečio tim sa Čaira da u prvoj utakmici da koji gol više. 

Nakon sjajne takmičarske godine 2022/23 gde je njegov tim bio sa najmanje primljenih golova u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije Čupić je produžio saradnju. Međutim, kako je on sam za HotSport naveo došlo je do zasićenja, ali da će Inđiju pamiti uvek po lepom.

-U Indjiji sam proveo divne dve ipo sezone. Bilo je dosta lepih momenata koje cu pamtiti, ljudi u klubu su me lepo docekali, upoznao sam nove prijatelje tako da cu se rado vracati u taj grad. Mogu da budem zadovoljan kako je to izgledalo, pruzao sam sjajne partije od pocetka, prosle godine nam je malo falilo da izborimo plasman u superligu. Sporazumno smo raskinuli ugovor, doslo je i do malog zasicenja. Spreman sam za nove izazove koji me cekaju u nastavku karijere – istakao je.

Dodao je da bi voleo da se oproba u inostranstvu.

-Cilj mi je da se oprobam po prvi put u inostranstvu. Imam 24 godine, preko 90 utakmica sam sakupio u Prvoj ligi i 18 u Superligi – rekao je on.

Miloš je rođeni Nišlija, ali nikad nije imao prilike da brani za Radnički. Sada je Čair napustio iskusni Rosić, a on ne krije zadovoljstvo kada bi dobio poziv.

-Rodjeni sam Nišlija tako da tu ne bi bilo nikakvih problema.Rosic je nas sjajan golman, koji zasluzuje da bude clan reprezentacije i u klubu koji se bori za evropu – jasan je Čupić.

U dosadašnjoj karijeri branio je još za OFK Beograd, Crvenu zvezdu, međutim, nikada nije dobio pravu priliku u Ljutice Bogdana, pa je išao na pozajmice u Zlatibor Grafičar. 

LUKOVIĆ NAPUSTIO IMT: ‘Traktoristi’ ozbiljno zaradili!

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter