0
Domaći fudbal

FOTO: FK Zlatibor

‘CIRKUS KOLORADO’: Sloboda iz Užica ima dva trenera – 15. januara biće dve prozivke!

Objavljeno: 11.01.24 u 13:52

Da li je moguće?

U Užicu drama ne jenjava ni nakon nedavne skupštinse. GFK Slobodi preti ozbiljan kolaps, dok se oko kluba razvija intrigantna priča koja bi lako mogla da završi u ‘sportskim analima’, jer nešto ‘luđe’ odavno nije viđeno.

U ovom trenutku, praktično možemo reći da ovaj prvoligaš ima – dva trenera. Predrag Ristanović i Dušan Ivanović, obojica, zakazali su prozivku za ponedeljak, 15. januar, prema informacijama koje prenosi Sport klub.

Prvi od njih se suočava s izazovom bez ikakve zvanične odluke ili obaveštenja o svom smenjivanju. Drugi, sa druge strane, već uveliko radi na strategiji za prelazni rok, aktivno učestvujući u definisanju stručnog štaba, dok zvanično imenovanje još nije obavljeno.

Ova situacija baca senku na GFK Slobodu.. Užički ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju rasplet ove neobične priče koja se odvija u njihovom omiljenom klubu.

7
15

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter