0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik

SURDULIČANI ZAPOČELI ZIMSKE PRIPREME: Dušan Đorđević obavio prozivku! (FOTO)

Objavljeno: 10.01.24 u 18:10

Kreću u nove izazove.

I fudbaleri Radnika iz Surdulice započeli su zimske pripreme za drugi deo sezone gde će imati veoma težak zadatak, a to je odlepiti se od poslednjeg mesta. Plan je da prvih nedelju dana treniraju na svom stadionu, a zatim će se uputiti u Tursku gde će odraditi pripreme.

FOTO: FK Radnik

Medijima se prvo obratio sportski direktor Darko Gašić, koji je svima uputio reči podrške i zaželeo srećnu i uspešnu godinu, istakavši važnost ovog dela sezone.

-Na ovom istom mestu, pre godinu dana postavili smo svi isto pitanje, a to je da li možemo da učinimo ono što je tada bilo nemoguće i da napravimo jedan podvig koji tada nije bio viđen – naveo je.

FOTO: FK Radnik

Potom je i predstavljen novi šef stručnog štaba, Dušan Đorđević koji je istakao da svaki problem treba gledati kao novu šansu za rad i napredak.

-Svaki problem treba gledati kao novu šansu za rad i napredak. Svaki trening, utakmica, “pas”, jedan dobijeni duel ili jedna ispraćena lopta koja je upućena ka našem ili protivničkom golmanu će biti šansa za opstanak ili pak ispadanje iz Lige – jasan je on.

FOTO: FK Radnik
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter