0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

PRVO POJAČANJE STIGLO NA BANOVO BRDO: Milojevićev sin se vraća na mesto uspeha! (VIDEO)

Objavljeno: 10.01.24 u 14:48

„Na meni je da dajem sve od sebe“

Čukarički je dobio prvo pojačanje u zimskoj prelaznom roku, ugovor na dve godine sa klubom sa Banovog brda potpisao je sin trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića – Nemanja Milojević!

Ofanzivni vezista je među belo-crne došao posle perioda provedenog u Novom Pazaru, a prethodno je igrao još za Kolubaru, Vojvodinu i grčki Panionios. Milojević, koji je rođen 23. februara 1998. godine u Atini, u Čukaričkom je odigrao ukupno 33 utakmice u dve sezone.

Znam gde sam došao, u ovom klubu sam proveo lepe trenutku, debitovao u prvom timu. Ujedno, u prethodnim godinama Čukarički je nastavio da napreduje, igrao je prvi put i u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja. Dosta toga se promenilo u igračkom kadru od mog prvog boravka na Banovom brdu, ali tu su na primer Marko Docić, Nemanja Belić… Neću imati nikakvih problema sa prilagođavanjem – napomenuo je odmah po potpisivanju ugovora sa Brđanima Nemanja Milojević.

Ofanzivni vezista je napomenuo i da je imao razgovor sa novim šefom struke Čukaričkog

Pričao sam sa Gordanom Petrićem, naravno. Na meni je da dajem sve od sebe, na svakom treningu, na svakoj utakmici. I da svi zajedno ostvarimo ovosezonske ciljeve. A to je ovde uvek isto, Čukarički želi da ostane stabilan klub i da ponovo igra evropske utakmice.

Iskoristio je Milojević priliku i da se zahvali svom dosadašnjem klubu Novom Pazaru.

Hvala Novom Pazaru, rukovodstvu kluba, navijačima, imam samo reči hvale za njih i grad u kojem sam proveo jedan period svoje karijere. Želim i njima mnogo uspeha u nastavku sezone.

Imaće Milojević žestoku konkurenciju u Čukaričkom, ali to ga ne brine, naprotiv.

Uvek je bitno imati dobru konkurenciju. Kao što sam već rekao, trudiću se da u svakom momentu dajem sve od sebe, i da nastavim da se igrački razvijam i da napredujem. A Čukarički je klub koji to može da mi omogući – zaključio je Milojević.
Pre angažovanja Nemanje Milojevića Čukarički je sa pozajmice iz Novog Pazara vratio vezistu Mitra Ergelaša, iz OFK Vršca takođe vezistu Uroša Miladinovića, a iz Smedereva golmana Lazara Kaličanina.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter