0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

PIREJCI U NALETU, KATALONCI ČUVAJU DOMAĆI TEREN: Trećeplasirana Barsa dočekuje vicešampiona Evrope u 20. kolu Evrolige!

Objavljeno: 10.01.24 u 16:10

Iako se činilo da je šampion Španije u blagoj rezultatskoj krizi nakon neočekivano ubedljivog poraza od Unikahe u domaćem šampionatu, kao i poraza od Monaka, košarkaši Barse su odlučno ušli u El Klasiko i na svom terenu naneli Realu tek drugi poraz ove sezone u Evroligi. Nije prošlo mnogo, svega dva dana, i ekipa koju predvodi Rožer Grimau je slavila u još jednom španskom derbiju, ovaj put protiv Baskonije, čime su uspešno kompletirali prvo duplo kolo u 2024. godini.

Barsa je i dalje neporažena ove godine, ali ekipa Olimpijakosa dolazi sa namerom da produži svoj pobednički niz, koji sada iznosi sedam vezanih trijumfa u svim takmičenjima. I Pirejci su oba meča prošlonedeljnog duplog kola igrali kod kuće i u dve rezultatski neizvesne utakmice uspeli da nadigraju najpre Armani sa 79:74, a onda i Monako sa 75:73. Nakon devetnaest odigranih mečeva vicešampion Evrope se nalazi na 5. mestu na tabeli sa skorom 11-8, dok su Katalonci na 3. poziciji uz skor 13-6, a da li će se nešto promeniti uoči 21. kola Evrolige saznaćemo večeras od 20.30 časova, kada će Barsa ugostiti Olimpijakos.

Svega pola sata kasnije Virtus gostuje Makabiju u Pioniru, na zatvaranju 20. kola, a kako bi i večeras maksimalno uživali u noći punoj vrhunske košarke, kladionica AdmiralBet je spremila sjajne bonus tikete, jedinstvene specijale i sočne kvote. Jedan od tih bonus tiketa je da će Laprovitola, Boldvin i Šengelia postići po 20 poena ili više, a kvota za to iznosi vrtoglavih 173,25, dok je kvota za to da Heket, Vili Ernangomez i Kenan postiži po 15 poena ili više 80,78. Naravno, tu je i specijal da Laprovitola, Veseli i Kalinić ukupno postiži 50+ poena, kao i 20% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača tokom trajanja duplog kola.

Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširojoj evroligaškoj ponudi ove praznične sezone!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter