0
Fudbal

FOTO: Twitter/S.S.Lazio

DERBI RIMA PRIPAO LACIJU: Sari nadmudrio Murinja i prošao u polufinale Kupa Italije!

Objavljeno: 10.01.24 u 20:05

‘Nebesko-plavi’ bolji.

Fudbaleri Lacija odmerili su snage sa Romom u okviru četvrtfinala Kupa Italije na stadionu ‘Olimpiko’ od 18 časova. Izabranici Mauricija Sarija su pobedili ljutog protivnika i gradskog rivala minimalnim rezultatom 1:0 i prošli u narednu rundu. Od samo starta igralo se oprezno bez većih uzbuđenja, pa je prvi deo susreta završen sa 0:0.

U drugom delu usledila je velika borba, a definitivno detalj koji je odlućio utakmicu jeste neoprezan start defanzivca ‘Vučice’ Matea Guendozija kada je napravio penal. Odgovor je preuzeo Zakanji koji je bio precizan sa bele tačke u 51. minutu. Nakon ovoga nominalni gosti su dodali gas i bili konkretniji.

Bacio je Murinjo sve kocke u napad, pokušavao da dođe do gola Lacija, ali su se ‘Nebesko-plavi’ odlično branili. U samom finišu meča nakon centaršuta El Šaravija, Lukaku je makazima pokušao, ali je bio blizu i promašio. Takođe, nakon sukoba  Pedra  Manćinija, Španac je dobio crveni karton.

Bila je ovo prava atmosfera derbija kako na tribinama, tako i na terenu, pa je Danijele Orsato ponovo vadio crveni karton koji je dobio Azmun zbog guranja Lorenca Pelegrinija. Na kraju je Lacio prošao u polufinale još od 2019. godine.

RAJAKOVIĆU PRETI OZBILJNA KAZNA: NBA liga sankcionisala srpskog stručnjaka! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter