0
Fudbal

FOTO: Starsport

VELEOBRT U SLUČAJU GUDELJ: Španci plasirali dezinformacije!?

Objavljeno: 09.01.24 u 15:26

„Nadamo se da će Gudelj za mesec dana biti spreman da se vrati na teren“

Nemanja Gudelj je zadobio povredu meniskusa na utakmici Sevilja – Bilbao, što je izazvalo zabrinutost među ljubiteljima fudbala i navijačima reprezentacije Srbije.

Direktor A reprezentacije Srbije, Stevan Stojanović, otkrio je da je kontaktirao Gudelja i da, prema informacijama kojimara raspolaže, veruje da će se sve dobro završiti.

Dok su prve informacije iz Španije bile pesimistične, Stojanović u razgovoru za „Kurir“ kaže da očekuje pozitivan ishod i očekuje uspešan oporavak Gudelja nakon operacije meniskusa.

Pričao sam sa Nemanjom. Čuli smo se nekoliko puta. Jeste, stradao mu je meniskus levog kolena, ali prema informacijama koje imamo, verujem da će sve to biti dobro – rekao je Stevan Stojanović i nastavio:

Nemanja je trenutno na putu za Madrid, gde će ponovo biti pregledan i gde će 99 odsto biti operisan od najboljih lekara za te vrste povreda. Radiće se artroskopija, jer mu je meniskus napukao.

Stevan Stojanović otkriva da je i sam imao sličnu povredu.

Meni su tokom karijere stradali meniskusi na oba kolena. Imao sam istovetnu povredu kao i Nemanja Gudelj, jer mi je stradao kraj meniskusa. Posle operacije prošao je 21 dan kada sam stao na gol. Bitno je da nije stradao ceo meniskus.

Stojanovića je upitan šta to znači za reprezentaciju.

Nadamo se da će Nemanja Gudelj za mesec dana biti spreman da se vrati na teren. Očekujemo ga u martu da igra za reprezentaciju Srbije u prijateljskim utakmicama. A, onda i na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj – objasnio je Stevan Stojanović.

Ove vesti će umiriti ljubitelje fudbala i pružiti podršku Nemanji Gudelju u procesu oporavka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter