0
Košarka

FOTO: Screenshot

NAJPRLJAVIJEG IGRAČA U ISTORIJI NBA LIGE KOMESAR SPREČIO DA IDE U PENZIJU: „Ja ti to neću dozvoliti“

Objavljeno: 09.01.24 u 12:50

Zvezda Golden Stejt Voriorsa ,Drejmond Grin otkrio je u svom podkastu kako je malo falilo da prekine svoju uspešnu karijeru nakon incidenta sa Jusufom Nurkićem, kada je ovaj MMA borac u košarkaškim patikama napravio jedan od mnogobrojnih incidenata.

Izneo je detalje razgovora sa komesarom NBA lige Adamom Silverom, koji je mu se nametnuo kao podrška od samog starta.

Rekao sam mu: ‘Adame, ovo je previše za mene. Ovo je previše. Sve postaje previše za mene – i ja ću se povući.’ A Adam je rekao: ‘Donosiš veoma ishitrenu odluku i ja ti to neću dozvoliti.’ Imali smo dug, sjajan razgovor – meni je bio od velike pomoći. Veoma sam zahvalan što igram u ligi sa komesarom kao što je Adam koji više želi da vam pomogne nego da vas povredi, da vam pomogne nego da vas kazni. On se brine o igračima – objasnio je Drejmond Grin.

Grin je suspendovan nešto više od mesec dana, odnosno 12 utakmica, a njegov povratak na teren se uskoro očekuje. Voriorsi trenutno zauzimaju 11. mesto na Zapadnoj konferenciji NBA lige sa 17 pobeda i 19 poraza.

Iskusni centar ove sezone u proseku beleži 9,7 poena, 5,5 skokova i 5,8 asistencija po utakmici, a sada je poznato da gubi i 153.941 dolara za svaki meč koji propusti zbog suspenzije, tako da nema sumnje da mu je u najboljem interesu da se što pre vrati na teren.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter