0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

NAJMLAĐA 10-KA U ISTORIJI PARTIZANA STIGLA NA KROV: „Elitni igrač svoje generacije, Sada je na pravom putu“

Objavljeno: 09.01.24 u 15:12

Transfer Pavlovića predstavlja značajno pojačanje za Voždovac

Fudbalski klub Voždovac započeo je pripreme za nastavak sezone sa velikim pojačanjem – Lazarom Pavlovićem, talentovanim 22-godišnjim vezistom. Pavlović je potpisao trogodišnji ugovor s klubom i odmah se pridružio treninzima ekipe.

Ovaj mladi fudbaler je bio najmlađa 10-ka u istoriji Partizana, a potom je stekao međunarodno iskustvo braneći boje kiparskog AEL-a. Pre nego što je stigao na Krov, nosio je dres Radničkog iz Niša. Tokom svoje karijere, Pavlović je takođe predstavljao mlađe selekcije reprezentacije Srbije, gde je sarađivao s nekolicinom svojih novih saigrača u Voždovcu.

Sportski direktor Zmajeva, Bojan Leontijević, srdačno je poželio dobrodošlicu Pavloviću, izražavajući nadu u uspešnu saradnju i želeći mu mnogo sreće u narednom periodu.

Lazar je igrač koji svojim profilom odgovara našem načinu i filozofiji igre. Svakako, elitni igrač svoje generacije koji nije još uvek uspeo da profiliše svoju karijeru onako kako je zamišljao, ali smatram da je sada na pravom putu i na pravom mestu. U prethodnim sezonama smo sa fudbalerima koji su imali slične putanje pokazali da možemo da ih vratimo u kolosek i pomognemo im da ostvare svoj potencijal i ne sumnjam da će to biti slučaj i sa Lazarom! – istako je Leontijević

Transfer Pavlovića predstavlja značajno pojačanje za Voždovac, a navijači s nestrpljenjem očekuju kako će se ovaj talentovani vezista uklopiti i doprineti uspesima njihovog kluba.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter