0
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

MAŠINA JE ZDRAVA I SPREMNA ZA NOVI POHOD NA TRON: Novak trenirao, a analitičari tvrde da je nezaustavljiv! (VIDEO)

Objavljeno: 09.01.24 u 08:39

Sve je spremno za nove titule.

Novak Đoković trenirao je na centralnom terenu u Melburnu, i tako svima dao do znanja da je spreman za još jedan pohod na titulu prvog Gren slema u sezoni.

Naime, o njegovim šansama za 11. pehar u Austaliji govorila je nekadašnja teniserka, a danas analitičar Eurosporta, Lora Robson.

 

„Teško je videti nekog ko bi mogao da ga pobedi u Melburnu. Postoji nešto što odgovara njegovoj igri i navijači su ludi od želje da ga podrže ovde, ne vižate to nigde drugo na svetu. Mislim da Novak jako voli da igra ovde“, kaže Lora.

Svesna je da se srpski as žalio na problem sa desnim ručnim zglobom, ali veruje da će do starta turnira sve biti u redu.

„Ima malih problema sa podlakticom, ali imao je tih problema i ranije. Pretpostavljam da zna kako da se nosi sa tim i verujem da će biti spreman za početak. Imajući u vidu da je to Đoković, mislim da će zahtevati kasniji početak, s obzirom na to da je osvajao ovaj turnir mnogo puta“, zaključila je Lora Robson.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter