0
Domaći fudbal

Arandjel Stojkovic looks dejected during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Radnicki Nis and Partizan at stadium Cair on December 11, 2023 in Nis, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KLADIONICE KAŽU: Partizan uprkos liderskoj poziciji skoro da nema nikakve šanse za duplu krunu!?

Objavljeno: 09.01.24 u 15:47

Zvuči pomalo nerealno

Bukmejkeri ne prestaju da šokiraju kvotama, kada je reč o fudbalskoj situaciji u Srbiji. Jesenji šampion Partizan potpuno je otpisan, dok se Crvenoj zvezdi daju baš velike šanse da će osvojiti duplu krunu.

Zvuči pomalo nerealno, s obzirom na činjenicu da su crno-beli kao prvoplasirani završili jesenji deo sezone.

Uprkos dobroj polusezoni, kvota da će Partizan na kraju osvojiti i titulu i Kup iznosi – 10,00. Kvota da neće osvojiti oboje iznosi 1,02. Dakle, jedva da postoji, što će reći da su oni koji na fudbal gledaju kroz matematiku, ubeđeni da izabranici Igora Duljaja nemaju šanse za takav podvig.

Kad je reč o Crvenoj zvezdi, ona je u milosti bukmejkera. Možda je jedan od parametara i taj što su crveno-beli poslednje tri sezone osvajali duplu krunu.

Elem, da će ekipa sa „Marakane“ biti i šampion i osvajač najmasovnijeg takmičenja u zemlji, kvota je 2,20. Da neće uzeti oba domaća trofeja, kvota je 1,60. Dakle, prilično mnogo se veruje četi Vladana Milojevića.

Mislimo da nikako ne smemo izuzeti crno-bele iz ove trke. Izabranici Igora Duljaja su pokazali i dokazali da mogu da igraju sa svima, pa su tako pobedili najskuplji projekat u istoriji srpskog fudbala, Večitog rivala Crvenu zvezdu, rezultatom 2:1, i tako obezbedili titulu jesenjeg prvaka!

Standings provided by Sofascore
13
11

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter