0
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric Partizan - Austrija, prijateljska trening utakmica Belek, Antalija, Turska, Jan. 23 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

GORDAN PETRIĆ JASAN: ‘Uslov se zna – Evropa!’

Objavljeno: 09.01.24 u 18:25

Jasni su ciljevi.

Novi trener Čukaričkog je Gotdan Petrić, nekadašnji strateg Partizana. On je klub preuzeo nakon odlaska Igora Matića, koji je preuzeo Novi Pazar. Po dolasku na Banovo brdo, Petrić je rekao:

‘U prvom mandatu sam završavao licencu i jedan od razloga što sam ponovo ovde je što mislim da sa ostao dužan klubu, i klub meni. Ne u finansijskom smislu, nego da pokažem koliko mogu. Znam dobro situaciju, igrače takođe, sa nekoliko njih sam radio u prvom mandatu. Prošli put kad sam preuzimao ekipu dosta igrača je odlazilo i dolazilo, sada nije tako. Mnogo je bolja situacija, dosta mladih igrača i ne očekuju se velike promene.’ – rekao je Petrić i potom dodao:

‘Uslov se zna, to je Evropa. Ne mislim da samo Čukarički gleda tako, nego i svi ostali klubovi poput TSC, Vojvodine, Novog Pazara i biće zanimljivo do kraja. Prilično je ujednačena liga i svi klubovi su tu negde. Nisam iznenađen stanjem na tabeli. Partizan je imao mogućnost da se odmara i pred kraj je pokazao karakter. Namestio se, doveo dosta novih igrača. Ništa nije gotovo ima još do plej-ofa, duga je ovo sezona. Partizan je imao više vremena, a sa druge strane Zvezda teret Evrope i to se videlo.’ – zaključio je novi strateg ‘Brđana’.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter