0
Evropske lige

goalkeeper Aleksandar Jovanovic (L) during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Radnicki Nis and Partizan at stadium Cair on December 11, 2023 in Nis, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

FABRISIO ROMANO JAVLJA: Milan za džabe krade supertalentovanog fudbalera Partizanu! (FOTO)

Objavljeno: 09.01.24 u 13:19

Popović u Milano stiže kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Partizanom

Matija Popović, perspektivni fudbaler Partizana, karijeru će nastaviti u redovima Milana, prema tvrdnjama dobro obaveštenog izveštača Fabrisia Romana.

Popović je, postavši punoletan 8. januara, sada slobodan da potpiše ugovor sa Milanom, a uprkos interesovanju Mančester Sitija, mladi fudbaler će se, kako se najavljuje, pridružiti italijanskom gigantu.

Ovaj potez je posebno značajan za Milan pogotovu zbog činjenice Popović stiže kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Partizanom. To znači da je Partizan izgubio jednog od najperspektivnijih talenata besplatno, a da Popović nije imao priliku da zaigra ni jedan seniorski meč za crno-bele.

Odlazak Popovića u Milan predstavlja pojačanje za italijanski klub i dodatni izazov za mladog fudbalera. Sa obzirom na to da ima ceo fudbalski put pred sobom, biće interesantno pratiti kako će se razvijati u novom okruženju i pod vođstvom prestižnog kluba kao što je Milan.

ZA PARTIZANOVE BISERE NEMA MESTA U STARTNIH 11: Crno-beli klinci idu na pozajmice!

 

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter