0
Evroliga

Dylan Ennis Crvena Zvezda - Buducnost 9.4.1018. April 9. 2018. ABA liga Finale prva utakmica (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

EVROLIGO NE BRUKAJ SE, ZABORAVI NA TREJDOVE: Uništavate ovim brakove i dečije živote – tvrdi bivši košarkaš Zvezde!

Objavljeno: 09.01.24 u 09:28

Plejmejker oštar prema najavama.

Evroliga najavljuje uvođenje trejdova, što bi takmičenju koje svakako finansijski ne stoji dobro za jednu organizaciju takvog renomea, donelo i veliki broj logističkih problema.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Dilan Enis, objasnio je zašto ovo ne može da funkcioniše.

„Zamisli da dođeš kući posle dugog treninga, i zovu te da si trejdovan u drugu zemlju. Srećno da održite brakove zdrave sa tim, i nemoj da zaboravimo živote dece koji bi bili skroz izvrnuti nakon toga. Ovo bi bila totalna katastrofa ako se ne uradi kako treba“ – napisao je Enis. 

Za razliku od NBA, gde je sve u suštini jedna država (minus Toronto), Evroliga ima veliki broj kulturoloških i tradicionalnih prepreka, pa je teško zamisliti da Litvanac nakon sukoba Zvezde i Žalgirisa  u sred sezone mora da se seli u Beograd, ili još gore horor scenario Izraelca u Istanbulu, jer u Evropi nismo svi na isti kalup i dosadni.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter