2
Evroliga

Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Ioannis Sfairopoulos, Head Coach of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DRAMA U LIONU PRIPALA ASVELU: Crveno-beli na samom kraju meča srljali iz greške u grešku (FOTO)

Objavljeno: 09.01.24 u 22:29

Domaća ekipa stekla je prednost u finišu meča.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u prvom meču duplog kola Evrolige od ekipe Asvela rezultatom 100:91.

Mnogo prekida smo videli na samom početku meča, ali košarkaši Zvezde su se bolje snašli. Na samom početku nismo mogli da vidimo pravu lepotu košarke ni sa jedne, ni sa druge strane. 

Kako je četvrtina odmicala, gosti su se razigrali i to več počinje da liči na nešto. U redovima Crvene zvezde veoma su raspoloženi Nedović, Jago i Lazić.

Rasplet koji smo videli početkom druge deonice apsolutno niko nije očekivao. Asvel je napravio seriju od 11:0, pa je Sferopulos morao da uvede Miloša Teodosića kako bi se stvari na terenu poprvile. 

Crveno-beli su vođeni Teodosićem stigli do izjednačenja, ali nikako da se odlepe. Moraće Zvezda mnogo dinamičnije da igra. 

Vrlo dinamični i neizvesno bilo je u poslednjoj deonici, a Asvel je do najveće prednosti došao posle tehničke greške klupi Crvene zvezde koja je dosuđena zbog protesta nakon faula nad Lijem. Giedraitis je potom na drugoj strani promašio zicer, da bi Li nastavio seriju i doveo domaćina do vođstva od 80:72.

Pokušavala je Zvezda u završnici meča da uhvati priključak, ali igrači Asvela napravili su seriju pogodaka kojom su svaki put odbili napad crveno-belih, te su meč mirno priveli kraju.

1
5

2 Komentara

  1. Sramota. Rasformirati i sve ponovo.
    Bog zna koliko „dobijenih“ utakmica izgubiše.
    Istina takvi smo eno veterpola žene prime 4 a nijedan gol nedaju. To i da hoćeš nije
    lako.
    Komentarišem nepotrebno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter