0
Evropske lige

FOTO: Napoli SC

SPREMA SE PRAVA BOMBA: Dobro poznato ime na utakmici Napolija probudilo nade navijača!

Objavljeno: 08.01.24 u 10:56

Svi bi da vide leđa aktuelnom treneru

Fudbalski svet bruji o mogućem dolasku Antonija Kontea na klupu Napolija nakon što je proslavljeni italijanski trener sinoć prisustvovao utakmici Torino – Napoli. Ovo prisustvo dodatno je podgrejalo spekulacije o Konteovom dolasku na stadion „Dijego Armando Maradona“ kako bi preuzeo trenersku odgovornost nad ekipom koja se suočava s izazovima pod trenutnim vođstvom Valtera Macarija.

Iako je Aurelio De Laurentis doveo Macarija u pokušaju da poboljša rezultate, tim je i dalje u teškoj situaciji s šest poraza na deset utakmica pod njegovim vođstvom. Poslednje četiri utakmice donose zabrinutost jer Napoli nije uspeo postići gol, dok je primio devet.

Antonio Konte, koji je nedavno povezivan s klupom Milana, sada je postao zanimljiv za Napoli. Nakon što je gledao utakmicu u kojoj je Napoli poražen od Torina rezultatom 3:0, Konte nije isključio mogućnost preuzimanja trenerske funkcije.

Mogao bih doći, ali želim da se stvari dese kako treba„, izjavio je Konte.

S obzirom na trenutne izazove koje Napoli prolazi, smena trenera nije isključena, a Konteova sposobnost da preokrene sudbinu tima čini ga privlačnim kandidatom. Napoli se i dalje takmiči u Ligi šampiona, gde će se susresti s Barselonom u borbi za plasman u četvrtfinale, što dodatno povećava značaj trenutnog trenerskog izbora.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter