0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Udinese_1896

SAMARDŽIĆ DOGOVARA PLATU U NAPOLIJU I TRANSFER U MILAN? Transfer saga nije gotova!

Objavljeno: 08.01.24 u 20:49

Izuzetno uzbudljive vesti pristižu iz fudbalskog sveta, gde su se agenti talentovanog Lazara Samardžića otisnuli do grada mode – Milana.

Snimci ispred luksuznog hotela „Melia“ otkrivaju nešto što bi moglo iznenaditi mnoge: crveno-crni iz Milana uključuju se u trku za potpisivanje ovog perspektivnog fudbalskog majstora.

Kako su agenti manevrisali ispred hotela zajedno sa ključnim figurama iz sportskog sektora Milana, italijanski mediji su u uzbuđenju počeli nagađati o neočekivanom preokretu u sagi oko Samardžićevog transfera. Da li je Milan zaista spreman da osvoji trku i dovede ovog mladog virtuoza? Samo vreme će pokazati.

Dok su se oči sveta usmerile prema Milanu, lokalni mediji u Napulju su izneli neke fascinantne detalje transfera koji se već smatra gotovim poslom za Napolitance. Udinese je popustio pod pritiskom i pristao na transfernu naknadu od 20 miliona evra, uz dodatnih 5 miliona kroz bonuse.

No, to nije sve što je otkriveno. Srpski reprezentativac neće samo doneti fudbalsku magiju na teren Napulja, već će i sam biti bogato nagrađen. Samardžić je, prema pouzdanim izvorima, postigao dogovor o godišnjim primanjima od impresivnih 2.3 miliona evra, a ček će mu stizati redovno narednih pet godina. Potpisivanje ugovora je neizbežno, a oči fudbalskog sveta su uprte ka Italiji dok se ova transferna saga nastavlja razvijati.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter