0
Domaći fudbal

FOTO: FK TSC/ Oficijalna stranica

PROBLEM ZA BAČVANE: TSC iznenada ostao bez jednog od ključnih igrača!

Objavljeno: 08.01.24 u 10:34

On će karijeru nastaviti u Japanu

Nakon uspešne istorijske sezone i impresivnog nastupa u Ligi Evrope, fudbalski klub TSC iz Bačke Topole suočava se sa odlaskom jednog od ključnih igrača. Dosadašnji štoper TSC-a, Josip Čalušić (30), potpisao je danas zvanično ugovor sa japanskim klubom Kašima Antlers.

Iskusni centralni defanzivac, koji je bio ključna figura u timu TSC-a, odlučio je da nastavi svoju karijeru u Japanu. Čalušić je postao deo ekipe koju će u narednoj sezoni voditi bivši trener Vojvodine, Ranko Popović, čime je srpski stručnjak dodatno doprineo dolasku hrvatskog fudbalera u Kašima Antlers.

Josip Čalušić je karijeru započeo u omladinskoj školi Hajduka, nakon čega je igrao za Dinamo, Radnik Sesvete i Lokomotivu. Postao je punopravni član slovenačkog Celja pre nego što je stigao u TSC u julu 2021. godine. Tokom svoje karijere, pokazao se kao izuzetno kvalitetan štoper i doprineo uspesima svog tima.

Odlazak Čalušića predstavlja značajan gubitak za TSC, ali klub će sigurno tražiti odgovarajuće zamene kako bi održao konkurenciju na visokom nivou.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter