0
ATP
Novak Đoković

Novak Đoković (FOTO: Starsport)

POVREDA JE PROŠLOST: Australijan open ovom informacijom otkrio u kakvom je stanju Novak Đoković!

Objavljeno: 08.01.24 u 11:50

Srbin punom snagom napada trofej u Melburnu

Direktor Australijan opena potvrdio je danas da će najbolji teniser sveta, Novak Đoković, imati prvi trening u Melburnu u utorak, 10. januara, od 6.15 po srpskom vremenu. Ova informacija dolazi nakon nedavnih zabrinutosti zbog problema sa zglobom ruke koje je Đoković iskusio tokom Junajted kupa.

Iako su iz Đokovićevog tima prethodno stizale reči o tome da su problemi s rukom bezopasni, potvrda prvog treninga u Melburnu dodatno smiruje strahovanja ljubitelja tenisa širom sveta. Činjenica da će Đoković imati samostalan trening, bez sparing partnera, ukazuje na oprezan pristup pripremama kako bi se izbegle eventualne komplikacije.

Žreb za Australijan open zakazan je za 11. januar, kada će Đoković saznati ime svojih potencijalnih rivala na putu ka 25. Grend slemu u karijeri, odnosno 11. u Melburnu. Turnir počinje 14. januara, a ovogodišnje izdanje već je obeleženo izostankom Rafaela Nadala zbog povrede, što dodatno povećava očekivanja od Đokovića kao glavnog favorita.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter