0
Evropske lige

Dušan Vlahović (FOTO: Twitter/JuventusFC)

OGLASIO SE VLAHOGOL POSLE SJAJNOG IZDANJA I PORUČIO: „Ja nikada ne odustajem!“ (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.24 u 14:24

Srpski fudbaer je posta junak pobede Juventusa na utakmici protiv Salernitane.

Dušan Vlahović je u 91. minutu postigao gol koji je svom timu doneo pobedu posle koje je Juventus prišao Interu na svega dva boda.

Vlahović je tako stigao do svog sdmog gola u sezoni na 17 utakmica koliko je odigrao za ekipu Juventusa u ovoj sezoni.

Postigao sam važan gol. Čestitam Salernitani na veoma dobroj igri, pali su tek nakon što su dobili crveni karton. Mi nikada ne odustajemo, ostalo je još mnogo utakmica da se igra – rekao je Vlahović i dodao:

Ja nikada ne odustajem, rad se uvek isplati na kraju, ali ništa se ne bi desilo bez pomoći stručnog štraba, saigrača, kluba i navijača. Moram da postignem još mnogo golova i nastaviću svakodnevno da radim – živim u sadašnjosti i bavim se stvarima na koje mogu da utičem i koje mogu da promenim.

I Dušanovi saigrači imaju samo reči hvale za Vlahovića, za koga su rekli da se sada vide plodovi njegovog rada.

Dušan vidi rezultate svoga rada i srećan sam zbog njega – radio je u tišini i sada je miran. Trener Alegri rekao je nešto važno, rekao je da je potrebno vreme da se ponovo izgradi mentalitet – momci sada imaju samopouzdanja, čak i oni koji manje igraju su pozitivni i proaktivni, skromno pokušavamo da opet stvorimo duh Juventusa, i da ostvarimo velike stvari – kaže Danilo.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter