0
Košarka

FOTO: Twitter/Denver Nuggets

MAGIJA A LA JOKIĆ: Srbin brutalnom asistencijom ostavio Pistonse u šoku! (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.24 u 09:20

Neverovatan potez najboljeg igrača planete

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su ubedljivu pobedu nad ekipom Detroita rezultatom 131:114, a srpski centar Nikola Jokić je ponovo demonstrirao svoj neosporni talenat i košarkašku genijalnost.

Jokić je ovog puta bio više fokusiran na kreiranje igre i asistencije, završivši meč sa četiri poena, sedam skokova i impozantnih 16 asistencija. Ova izvanredna partija ne samo da je doprinela pobedi Denvera već je i ispisala nove stranice u istoriji, postavljajući nove rekorde za srpskog košarkaša.

Posebno atraktivne bile su Jokićeve asistencije koje su više puta dizale navijače na noge. Tokom prvog poluvremena, Jokić je izveo nekoliko magičnih poteza, uključujući jednu atraktivnu situaciju u kojoj je primio loptu ispod svog koša, primetio saigrača na suprotnoj strani terena i jednom rukom precizno poslao loptu preko celog terena, direktno u ruke saigrača.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter