0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DRAGOVIĆ JE TRAŽENA ROBA: Čak četiri kluba u konkurenciji za potpis kapitena Crvene zvezde!

Objavljeno: 08.01.24 u 10:12

Teško će ostati na Marakani

Kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Dragović, koji je nedavno dobio podršku generalnog direktora Zvezdana Terzića da ostane u klubu, sve više privlači pažnju evropskih klubova tokom zimskog prelaznog roka. Iako je Terzić istakao da „ne ide nigde iz kluba“, informacije sugerišu na drugačiji scenario.

Sa ugovorom koji ističe za šest meseci, Dragović ima slobodu da pregovara sa potencijalnim novim klubovima. Različiti izvori navode da su među zainteresovanim klubovima bili Dejan Stanković i Ferencvaroš, a spominju se i imena kao što su Leće, Bešiktaš i bečka Austrija, klub u kojem je Dragović ponikao.

Sportski direktor bečke Austrije, Martin Otlehner, potvrdio je da prate situaciju oko Dragovića, ali istakao je da trenutne šanse za dolazak nisu velike. Glavni problem predstavlja unosan ugovor koji Dragović ima u Crvenoj zvezdi, a Austrija bi želela da zadrži balans u platama unutar tima.

Nema sumnje da je prethodnih godina zaradio ozbiljan novac – i to s pravom, sjajan je fudbaler. Ako bude postojala mogućnost da dođe, gledaćemo da plata bude u našim okvirima. Iskreno, šanse trenutno nisu velike – izjavio je Otlehner za „Skaj Sports“.

Dragović je stigao u Crvenu zvezdu 2021. godine kao slobodan agent i potpisao je ugovor na tri godine. Iako je bio blizu odlaska u prethodnim prelaznim rokovima, ostao je u Ljutice Bogdana. Međutim, sa nerealizovanim produžetkom ugovora, čini se da su šanse za njegov ostanak u crveno-belom dresu smanjene.

18
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter