0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PSG_English

BRITANCI NAJAVILI BOMBU: Kilijan Mbape napušta PSŽ i odlazi u redove velikana!

Objavljeno: 08.01.24 u 08:56

Videćemo da li će se to i ostvariti

Francuski fudbaler Kilijan Mbape priključiće se Real Madridu narednog leta kao novi napadač, prema ekskluzivnom izveštaju britanskog lista „Dejli mejl“!

Spekulacije o dolasku Mbapea u Real Madrid kruže već neko vreme, ali sada je potvrđeno da su klub i fudbaler postigli dogovor, prema kojem će se 25-godišnji napadač obavezati na vernost španskom klubu.

Mbape, koji trenutno igra za Pari Sen Žermen, postaće slobodan igrač ovog leta, kada mu ističe ugovor sa francuskim klubom. Ovaj transfer znači da „sveti“ neće ostvariti prihod od njegove prodaje, dok će Real Madrid dovesti jedno od najvećih pojačanja u ovoj deceniji bez plaćanja obeštećenja.

Očekuje se da će Mbape značajno ojačati napadačku liniju Real Madrida svojim impresivnim fudbalskim veštinama i iskustvom na najvišem nivou. Navijači „kraljevskog“ kluba sa nestrpljenjem iščekuju dolazak ovog vrhunskog fudbalera i nadaju se da će doprineti uspesima kluba u narednim sezonama.

4
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter