0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

BOGDANOV KOŠ ZA TV ŠPICE: Rajakovićev Toronto slomio ekipu moćni Golden Stejt! (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.24 u 08:34

Odlično veče za naše

Košarkaši Atlante doživeli su poraz od Orlanda rezultatom 117:110, nakon produžetka, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović ponovno se istakao kao jedan od najboljih pojedinaca svog tima.

Bogdanović je zabeležio 18 poena, tri skoka i jednu asistenciju, a posebno je privukao pažnju neobičnim šutem „iza leđa“ tokom jednog od napada. Iako je njegov potez bio impresivan, nije bio dovoljan da spreči poraz Atlante.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi Orlanda bio je Bančero sa 35 poena i 10 skokova, dok je Hustan doprineo sa 25 poena. Na strani Atlante, Jang je bio najbolji sa 31 poenom, dok je Bogdanović dodao 18 poena.

Utakmica je započela bolje za Orlando, ali je Atlanta uspela da se vrati u igru, posebno zahvaljujući poenima Bogdanovića tokom starta druge četvrtine. Ipak, Orlando je uspeo da se vrati u meč i izbori produžetak.

U neizvesnom produžetku, Orlando je dominirao i na kraju upisao pobedu. Iako je Atlanta imala prednost na poluvremenu, katastrofalan pad u igri tokom drugog poluvremena i produžetka rezultirao je porazom.

U drugim utakmicama, Dalas je pobedio Minesotu 115:108, pri čemu je Irving bio najefikasniji sa 35 poena, dok je Dončić dodao 34 poena. Toronto Raptorsi su bili ubedljivi protiv Golden Stejta sa 133:118, a LeBron Džejms predvodio je Lejkerse do pobede nad Klipersima sa 106:103, postigavši 25 poena, uz 8 skokova i 7 asistencija.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter