0
Košarka

FOTO: Twitter/@warriors

VETERAN U VELIKOM PROBLEMU: Legenda NBA lige doživela prelom ruke i sada je čeka duga pauza!

Objavljeno: 07.01.24 u 21:35

Ogroman peh za njegov tim

Košarkaš Golden Stejta, iskusni bek Kris Pol, suočava se sa ozbiljnom povredom nakon što je doživeo prelom leve ruke tokom utakmice NBA lige protiv Detroit Pistonsa.

Na nezgodan način, Pol je pao tokom susreta, a rezultat toga bio je prelom leve ruke. Iako se smatra da je imao sreće jer je povređena ruka koja nije njegova dominantna šuterska ruka, povreda će zahtevati period oporavka.

Prema dostupnim informacijama, očekuje se da će Kris Pol pauzirati do februara, što znači da će biti izvan terena između četiri i šest nedelja. Ova povreda predstavlja izazov za ekipu Golden Stejta, s obzirom na važnu ulogu koju je Pol igrao u timu tokom ove sezone.

Kris Pol je bio ključni igrač u sredini terena, beležeći prosečno 8,9 poena po meču, 7,2 asistencija, 3,8 skokova i ostvarujući šut iz igre od 42,4 odsto. Odsustvo Pola će zahtevati dodatne napore od strane ostalih igrača u timu dok se on oporavlja, a navijači Golden Stejta izražavaju podršku Krisu Polu tokom ovog izazovnog perioda oporavka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter