0
Košarka

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

TRENER ZVEZDE OTVORIO DUŠU: Pričao o anegdoti svog oca koja ledi krv u žilama! (VIDEO)

Objavljeno: 07.01.24 u 08:50

‘Avion kojim su trebali da lete se srušio i svi su poginuli, a on je bio na toj listi.’

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos je za Meridian Sport govorio o raznim temama, ali se dotakao jedne anegdotu o njegovom ocu. Naime, otac mu je bio fudbaler koji je igrao za Olimpijakos, Janis se prisetio jedne anegdote.

-Otac je bio fudbaler u Solunu i potpisao je za Olimpijakos. Trebao je da leti sa još jednim saigračem za Solun u subotu. Na aerodoromu su bile dve stjuardese, a onda su im rekle da lete sutra. Potom su otišli svi zajedno na večeru, bioskop, ne znam ni ja. A taj avion kojim su trebali da lete se srušio i svi su poginuli, a on je bio na toj listi. Zvao je apoteku koja je imala telefon da bi javio roditeljima da nije mrtav, već živ. Sreća ga je spasila – naveo je Sferopulos.

@meridiansportrs Kako je otac Janisa Sferopulosa izbegao sigurnu smrt u padu aviona 👇🏻😳 #kkcz #zvezda #meridiansport #fy #fyp #sfairopoulos #euroleague ♬ original sound – Meridian sport ®️

HEZONJA SAMOKRITIČAN POSLE NEVEROVATNE PARTIJE PROTIV EFESA: „Prvo, sramota me je što sam ispucao 17 trojki“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter