0
Evropske lige

FOTO: Facebook/Manchester City

OVO SE ČEKALO: Pep Gvardiola dobio sjajne vesti nakon pobede u FA Kupu!

Objavljeno: 07.01.24 u 19:10

Važan igrač je ponovo u timu

Fudbaleri Mančester sitija demonstrirali su impresivan nastup u trećem kolu engleskog FA kupa, pobedivši Hadersfild rezultatom 5:0 na svom terenu. Ovom pobedom, Siti se plasirao u četvrto kolo, a utakmicu je dodatno obeležio povratak ključnog igrača, Kevina de Brujnea, nakon više od pola godine pauze zbog povrede.

Strelci za Mančester siti bili su Fil Foden u 33. i 65, Hulijan Alvarez u 37, Oskar Bob u 58. i Žeremi Doku u 74. minutu. Najznačajniji trenutak utakmice bio je povratak De Brujnea, koji je u 57. minutu ušao u igru, naišavši na ovacije navijača.

U drugim mečevima FA kupa, plasman u četvrto kolo su obezbedili i Lids, Reksem i Vest Bromvič Albion. Lids je ostvario ubedljivu pobedu u gostima protiv Piterbora rezultatom 3:0, golovima Itana Ampadua u 34. i 90. minutu, te Patrika Bemforda u 47. minutu. Reksem je takođe ostvario uspeh u gostima, savladavši Šruzberi sa minimalnih 1:0, a strelac pobedonosnog gola bio je Tomas O’Konor u 72. minutu. Vest Bromvič Albion je kao domaćin bio suveren protiv Alderšota, trijumfujući rezultatom 4:1, uz golove Nataniela Čalobe, Džovana Malkolma, Derila Dajka i Toma Felovsa.

Nerešeno su odigrali Luton-Bolton 0:0, Notingem Forest-Blekpul 2:2 i Vest Hem-Bristol siti 1:1, te će ovi mečevi biti ponovo odigrani kako bi se odredili timovi koji će proći u narednu rundu FA kupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter