0
Košarka

FOTO: twitter/@nyknicks

NBA VEČE: Uzaludnih 48 Janisa protiv Bobija, Vizardsi ostali bez magije protiv Niksa, Juta odsvirala džez Fili! (VIDEO)

Objavljeno: 07.01.24 u 11:26

Puno iznenađenja smo videli u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu

Minule noći u NBA ligi odigrano je četiri meča, od čega smo imali nekoliko veoma dobrih individualnih partija, ali i nekoliko rezultatskih iznenađenja.

Prvi meč večeri prema rasporedu odigrali su Indijana Pejsersi i Boston Seltiksi, a slavio je tim iz Masačuseca rezultatom 118:101. Vrhunsku partiju je u ovoj pobedi imao Džejson Tejtum postigavši 38 poena, uz 13 skokova i šest asistencija.

Drugi meč večeri odigran je između tima iz glavnog grada SAD i Njujork Niksa, gde Vizardsi nisu imali nikakve šanse, pa su poraženi rezultatom 121:105. Vrhunsku noć je imao Džulijus Rendl, sa postignutih 39 poena i sedam skokova i pet asistencija. Deni Avdija je imao fantastično veče i dabl-dabl partiju sa 23 poena i deset skokova.

Veliko iznenađenje smo videli u meču koji je po našem vremenu počeo sat i po vremena posle ponoći. Igrali su Filadelfija Seventisiksersi i Juta Džezi, a slavio je tim iz Solt Lejk sitija rezultatom 120:109.

Lauri Markanen se istakao kao lider svog tima sa 33 poena i 13 skokova, a zapaženu partiju je imao i Kolin Sekston sa 22 poena i 10 asistencija.

Poslednji meč večeri odigran je u Teksasu između Hjuston Roketsa i Milvoki Baksa i deluje da je napravljeno pravo malo iznenađenje. Tim Bobana Marjanovića je slavio 112:108, uprkos vrhunskoj partiji Janisa Adetokumba od 48 poena i 17 skokova.

Njega ove odlične večeri nije pratio ostatak tima, a druga zvezda ekipe Dejmijan Lilard postigao je tek 18 poena iz 24 pokušaja šuta iz igre. Nije se proslavio ni Midlton, koji je meč završio sa deset poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter