0
Fudbal

FOTO: Starsport

NAPUŠTA MILAN, A ŽELJA MU JE DA ZAIGRA ZA ZVEZDU: Uprava ‘crveno-belih’ je na potezu!

Objavljeno: 07.01.24 u 12:35

Bogato iskustvo bi sigurno pomoglo.

Fudbaler Milana, Rade Krunić blizu je odlaska sa ‘San Sira’, a trener ‘Rosonera’, Stefano Pioli sve manje računa na njega. Italijanski stručnjak je istakao da je najbolje da se dve strane rastanu, ali je demantovao tvrdnje da je izbačen iz ekipe.

– Realnost je da je bolje za njega i za nas da on u ovom trenutku nađe drugi klub. Apsolutno je netačno da je Krunić sam sebe izbacio iz ekipe. Ja sam taj koji je napravio izbor i vidio sam da njegov odnos nije kao ranije – naveo je Pioli. 

Za Krunića je trenutno zainteresovan Fenerbahče koji pravi Balkansku imperiju u Istanbulu, a cena ovog igrača je između pet i sedam milion evra, međutim, turski gigant ne želi da plati toliko. Ranije je Rade izrazio želju da zaigra za Crvenu zvezdu, pa ako se poklope kockice, ovaj iskusan as bi mogao da obuče ‘crveno-beli’ dres.

Ove sezone za Milan je odigrao 14 utakmica, ali je bez golova. Na ‘San Siro’ stigao je 2019. godine iz Empolija i za to vreme je sakupio 139 mečeva i bio precizan tri puta. U svojoj karijeri igrao je još i za Sutjesku iz Foče, Donji Srem Borac Čačak.

VUČIĆ: „Zlatna medalja 200.000 evra, Beograd kandidat za F4 Evrolige“

 

11
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter