0
Evroliga

Head Coach Ergin Ataman Istanbul during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on March 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KATASTROFA ZA PAO: Ataman odjednom ostao bez dvojice veoma važnih igrača!

Objavljeno: 07.01.24 u 19:45

Ogroman peh za velikana iz Grčke

Košarkaši Panatinaikosa nastavljaju svoj uspešan niz bez poraza u grčkom prvenstvu, ali pobeda protiv Peristerija u 13. kolu ostala je u senci povreda dvojice ključnih igrača – Matijasa Lesora i Luke Vildoze.

U utakmici u kojoj je Panatinaikos slavio rezultatom 90:75, Luka Vildoza, bivši igrač Crvene zvezde, bio je starter, ali je na terenu proveo svega četiri minuta, postigavši četiri poena pre nego što je napustio igru zbog nelagodnosti u kolenu. Očekuje se dodatno ispitivanje kako bi se utvrdio stepen povrede. Slična sudbina zadesila je i Matijasa Lesora, koji je, iako je igrao 22 minuta, napustio teren zbog povrede i nije se vratio.

Pored povreda, Panatinaikos je slavio zahvaljujući sjajnoj igri Džerijana Granta, koji je postigao 26 poena, dok je Kendrik Nan dodao 20. Uprkos izazovima sa povredama, ekipa je uspela da održi svoju dominaciju u grčkom prvenstvu.

Pitanje koje sada brine navijače Panatinaikosa jeste kako će se povrede odraziti na dalji tok sezone, s obzirom na značajnu ulogu koju su Lesor i Vildoza imali u timu. Pratimo dalji razvoj situacije i iskazujemo podršku povređenim igračima u njihovom oporavku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter