0
Evroliga
Čarls Dženkins

BELGRADE, SERBIA - MARCH 02: Charles Jenkins of Crvena Zvezda in action during the Euroleague match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Brose Basket at Aleksandar Nikolic hall on March 2, 2017 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DŽENKINS ODUŠEVIO SRBE: Bivši košarkaš Crvene zvezde čestitao svim vernicima Božić!

Objavljeno: 07.01.24 u 20:40

Čuveni Đenka je ostao u srcima svih

Američki košarkaš Čarls Dženkins, čije ime ostaje urezano u srcima navijača Crvene zvezde, ponovno je privukao pažnju javnosti svojom božićnom porukom na društvenim mrežama. Dženkins, koji je tokom svoje karijere prošao kroz različite klubove, ali uvek zadržavao posebnu vezu sa Beogradom, podsetio je na svoje vreme provedeno u Crvenoj zvezdi.

Nakon sjajnog perioda u Crvenoj zvezdi, Dženkins je karijeru nastavio u Milanu, da bi se potom vratio u Zvezdu. Igrao je još za Himki, a potom se ponovo vratio u Beograd. Nastavio je svoj put kroz evropsku košarku, beležeći zapažene nastupe u Olimpijakosu, Tenerifeu i FMP-u.

Uprkos promenama klubova, Dženkins je zadržao poseban status među navijačima Crvene zvezde, koji ga i dalje obožavaju. U svojoj božićnoj poruci, Dženkins je jednostavno napisao: „Hristos se rodi, momci“, čime je još jednom podsetio na svoju povezanost sa srpskim klubom i njegovim vernim navijačima.

Ova topla božićna poruka odjeknula je među ljubiteljima košarke i navijačima Crvene zvezde, podsećajući ih na nezaboravne trenutke koje su delili sa Dženkinsom tokom njegovih igračkih dana u crveno-belom dresu.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter