0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DULJAJ ISPRIČAO HIT PRIČU O TARIBU VESTU: „Nije znao da treba ponekad i gorivo da sipa.“

Objavljeno: 07.01.24 u 16:40

„Ma jako simpatičan lik, pozitivan, mnogo nam je pomogao.“

Trener Partizana Igor Duljaj prisetio se dana kada su se pre dve decenije crno-beli prvi put plasirali u Ligu šampiona. Duljaj je tada kao igrač bio deo ekipe, a u intervjuu za „Informer otkrio je zanimljive detalje o njegovom tadašnjem saigraču, Taribu Vestu. 

„Uh, toga ima pregršt. Bili smo u Cirihu, trebalo je da obiđemo kuću fudbala, ali nisu hteli da nas prime jer se prethodno desio neki incident. Mateus nas je pustio da odemo da se prošetamo, a kad smo se vratili u hotel, na ceduljici je bila Taribova poruka: ‘Otišao sam u Milano da sredim frizuru, eto me za tri dana’.

Kad je došao, tadašnji trener crno-belih Lotar nije hteo da ga primi nazad. Svi smo molili šefa da mu oprosti, Taribo je klečao na kolenima. Kod Vesta sam prvi put u životu video da neko na dan utakmice ide u teretanu, što je za nas bilo nezamislivo.

Nije umeo ni da vozi kako treba, koristio je samo prvu i drugu brzinu. Jednom je zvao, kaže stao mu auto na Gazeli! Nije znao da treba ponekad i gorivo da sipa.

Ma jako simpatičan lik, pozitivan, mnogo nam je pomogao. Pred Njukasl nam je rekao da će on ‘da pojede Širera’. I to s onakvim kolenom. Pritom je zaboravio kopačke u Beogradu, pa je zvao sponzore kluba i navijače da mu ih ponesu kada krenu za Englesku“ – ispričao je Duljaj.

13
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter