2
AdmiralBet ABA Liga

Foto: aba-liga.com

U REDOVIMA CEDEVITA OLIMPIJE PREZADOVOLJNI NAKON NOVOG SKALPA: ‘Ograničili smo Crvenu zvezdu!’

Objavljeno: 06.01.24 u 23:19

Motiv više imao je i u vidu posebnog navijača, svog brata, koji će se uskoro i zvanično oprostiti od košarke.

Košarkaši Cedevita Olimpije savladali su ekipu Crvene zvezde rezultatom 96:86 u okviru 15. kola AdmiralBet ABA lige. Za Crvenu zvezdu ovo nije bio preterano bolan poraz jer su trenutno ubedljivo prvi u regionalnom šampionatu, a i dva dana ranije su slavili u večitom derbiju. Ipak, ovo je bila veoma bitna pobeda za ekipu Cedevita Olimpije, a zadovoljstvo nije skrivao ni iskusni Zoran Dragić:

‘Danas smo pokazali kako se igra za Cedevitu Olimpiju. I pored četiri meseca pauze, dao sam sve od sebe, kao i moji saigrači. Pokazali smo kako moramo da se borimo na terenu, kako da igramo odbranu jedni za druge. U prvom poluvremenu smo Crvenu zvezdu ograničili na vrlo malo poena. Tačno je da su umorni, pre dva dana su igrali meč Evrolige, ali smo ipak morali da se dokazujemo. Pobedili smo evroligaški tim i to je ono što se računa.’ – zaključio je Zoran.

2
0

2 Komentara

  1. Ovi u ABA su protiv KkP I KkCZ primenili prosto pravilo a to je „igraju fiziku od igre“, tj mnogo trke i fizicke ige prsa u prsa . Tako je igrao i Zadar i CDeVita protiv KkP ,Evo i protiv Cergarke.. Niko nije vise naivan,evroligasi im sluze za lecenje kompleksa. Ali,ako..!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter