0
AdmiralBet ABA Liga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS ISPRIČAO NEISPRIČANU PRIČU O SVOJOJ PORODICI: Avion se srušio, moj otac je bio na listi putnika!

Objavljeno: 06.01.24 u 17:48

Puka sreća sačuvala je njegovog oca.

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos u nedavnom intervjuu za Meridian sport otvorio je dušu i ispričao potresnu situaciju koja je promenila budućnost njegove porodica, a glavni lik u ovoj priči jeste njegov otac. 

„Moj otac je bio fudbaler i bio je jedan od najboljih u Solunu, pa je potpisao za Olimpijakos. Bio je momenat kada je trebao da putuje sa jednim njegovim saigračem na utakmicu u subotu. Otišao je na aerodrom i video dve stjuardese, lepog izgleda i rekle su mu: ‘Nemojte ići, idite sutra, pođite sa nama da se zabavite’. Tako su te dve stujardese sa mojim ocem i njegovim saigračem napustile aerodrom, otišle na večeru, bioskop, filmove, ne znam… A onda se taj avion srušio i svi su poginuli. Imali su ga na listi poginulih. Morao je da zove apoteku, kako bi obavestili njegove roditelje da je živ. To je istinita priča, sreća ga je spasila“ – ispričao je Sferopulos.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter