0
AdmiralBet ABA Liga

ABA league round 15 match between kk Partizan and kk Krka, played at Stark Arena, 06.01.2024, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN BEZ PROBLEMA PROTIV KRKE: ‘Crno-beli’ na +20 protiv gostiju iz Novog Mesta!

Objavljeno: 06.01.24 u 20:42

Rutinska pobeda izabranika Željka Obradovića.

Košarkaši Partizana ove večeri od 19 časova u okviru 15. kola ABA lige Srbije dočekao u dosadašnjem toku šampionata jednu od lošijih ekipa, Krku iz Novog Mesta. Klub je juče najavio da će svim navijačima biti slobodan ulaz u halu, a igrači je podrška bila potrebna nakon teškog poraza u evroligaškom ‘večitom derbiju’.

ABA league round 15 match between kk Partizan and kk Krka, played at Stark Arena, 06.01.2024, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

Od prvog do poslednjeg momenta pitanje pobednika bilo je više nego jasno. Partizan je brzo stigao do ubedljive prednosti, koja je bila nedostižna za goste. Stiče se utisak da su košarkaši Partizana se malo i opustili u završnici, ali ruku na srce, moglo im se.

Partizan je današnjom pobedom, a porazom Crvene zvezde, stigao na dve pobede zaostatka za večitim rivalom, a do kraja ABA šampionata ostao je još jedan večiti derbi u regularnom toku.

Partizan – Krka 96:76

KKP: Vukčević 16p, Kaminski 11p, Kaboklo 10p, Koprivica 10p, Smit 10p

KRK: Špan 15p, Hamilton 10p, Macura 10p, Stergar 10p, Crekvenik 10p

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter