0
AdmiralBet ABA Liga

Jaka Blazic Partizan v Cedevita Olimpija-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 11.12.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

IAKO JE IGRAO PROTIV BIVŠEG TIMA, NIJE IMAO MILOSTI: Jaka Blažič prezadovoljan nakon pobede nad Zvezdom!

Objavljeno: 06.01.24 u 22:22

Imaju čime da budu zadovoljni.

Košarkaši Cedevita Olimpije savladali su ekipu Crvene zvezde rezultatom 96:86 u okviru 15. kola AdmiralBet ABA lige. Za Crvenu zvezdu ovo nije bio preterano bolan poraz jer su trenutno ubedljivo prvi u regionalnom šampionatu, a i dva dana ranije su slavili u večitom derbiju.

Nakon utakmice glavni igrač Cedevita Olimpije – Jaka Blažič, rekao je:

‘Velika pobeda za nas. Posle promene trenera, svi smo doživeli šok terapiju. Već na treninzima se video drugačiji pristup, a tako je bilo i na samom meču. Pohvalio bih našu odbranu. Pokazali smo mnogo agresivnosti i energije koja je neophodna u ovakvim utakmicama. Znamo da je Zvezda bila umorna posle dve evroligaške utakmice, što smo mi iskoristili. U završnici nismo dozvolili da prevlada stres, što je bilo veoma važno, s obzirom da Zvezda ima iskusne igrače. Na kraju zaslužena pobeda u Tivoliju, koja nam uvek daje krila. Uvek je lepo igrati ovde.’ – zaključio je nekadašnji as Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter