0
Ostali sportovi

FOTO: VSS

SUROVI DELFINI ZGAZILI IZRAEL: Vaterpolisti Srbije dozvolili rivalu da postigne samo jedan pogodak!

Objavljeno: 05.01.24 u 19:20

Nekako ekipa sa Bliskog Istoka nije bila dostojan rival

Na otvaranju Evropskog prvenstva u vaterpolu, reprezentacija Srbije dominirala je nad Izraelom, zabeleživši ubedljivu pobedu rezultatom 22:1.

Delfini su od samog starta pokazali izuzetnu dominaciju, sprečavajući Izrael da ostvari bilo kakav napad i postigne gol. Jakšić, Mandić, Drašović i ostali nizali su se sa preciznim udarcima, stvarajući nepremostivu prednost. Već posle prve četvrtine, rezultat je bio 7:0, a golman Bane Mitrović bio je neosvojiv za retke pokušaje Izraelaca.

U drugom delu igre, koncentracija Izraela je oslabila, a srpski reprezentativci nisu usporavali tempo, nastavljajući da povećavaju vođstvo. Na poluvremenu je rezultat bio 11:0 u korist Srbije.

Nastavak meča doneo je nove impresivne poteze, uključujući majstoriju Vuka Rašovića koji je postigao gol bez gledanja. Srbija je zadržala visok nivo igre, a na kraju su slavili sa 22:1.

Pristup i izvedba srpskih vaterpolista u ovom meču ukazuju na ozbiljan timski duh i visok nivo igre. Očekivanja su visoka kako se turnir bude odvijao, a reprezentacija Srbije kreće ka ostvarivanju značajnih rezultata na Evropskom prvenstvu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter