1
Evroliga

FOTO: Starsport

NAJBOLJI TRENER U EVROLIGI? Italijan daleko ispred Obradovića i ostalih!

Objavljeno: 05.01.24 u 17:20

Apsolutno zasluženo priznanje

Prema nedavnom glasanju igrača na renomiranom košarkaškom portalu Basket Njuz, koje je obuhvatilo 37 igrača različitih timova u Evroligi, Italijan Luka Banki, trener Virtusa, proglašen je za najboljeg trenera u polusezoni s impresivnih 35,1% osvojenih glasova.

Na drugom mestu se nalazi Željko Obradović, trener Partizana, koji je dobio značajnih 18,9% glasova. Obradović, najtrofejniji trener u istoriji Evrolige, i dalje pokazuje svoju izuzetnu trenersku veštinu i sposobnost vođenja tima.

Na trećem mestu je Duško Ivanović, trener Baskonije, s respektabilnih 13,5% glasova. Iako su kružile glasine u vezi s njegovom pozicijom, ovo priznanje igrača jasno ukazuje na njegovo priznanje u košarkaškoj zajednici.

8
3

1 Komentara

  1. Jeste li dočekali da prenesete vijest da je Željko drugi u nekom segmentu..piše se istorija..i ostaće zapisano da je najbolji trener Evrope vodio jedan tim..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter