0
Fudbal

FOTO: Starsport

JOVANOVIĆ NAŠAO POSAO? Srpski trener neće otići daleko u odnosu na Atinu!

Objavljeno: 05.01.24 u 18:56

Čini se da se Panatinaikos ogrešio o njega

Nakon iznenadnog otkaza u Panatinaikosu prošle sedmice, srpski fudbalski trener Ivan Jovanović sada se nalazi među kandidatima za trenersku poziciju u turskom gigantu, Bešiktašu. Turski mediji izveštavaju da je Jovanović bio ponuđen Bešiktašu, koji traži novog trenera nakon otkaza Buraku Jilmazu i Rizi Kalibaiju.

Ivan Jovanović ostavio je značajan trag u Panatinaikosu, osvojivši Kup Grčke posle osam godina i postavivši rekord u najboljem startu sezone u klupskoj istoriji. Međutim, iznenadno mu je uručen otkaz, što je dovelo do spekulacija o njegovoj budućnosti.

Bešiktaš, jedan od najuspešnijih turskih klubova, sada razmatra Jovanovića kao jednog od potencijalnih kandidata za trenera. Pored Jovanovića, još jedno ime koje se pominje u medijima je i Đovani van Bronkhorst.

Očekuje se da će Bešiktaš doneti odluku u narednim danima o novom treneru koji će preuzeti vođstvo nad ekipom u nastavku sezone.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter