0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

GRIZLIJI NAPADAJU KRALJA, JOKIĆEVA MAGIJA I OKRŠAJ VRELINE I SUNCE: Nikad uzbudljivija NBA liga!

Objavljeno: 05.01.24 u 15:58

Praznični vatromet koji će trajati celog vikenda!

Nakon tradicionalnog NBA Božićnog specijala, bogat program nas očekuje i za pravoslavni Božić, koji pada ovog vikenda. Večerašnji program počinje jedan sat posle ponoći, a u nedelju se igraju dva meča u evropskom terminu.

Naime, od 1 sat posle ponoći se sastaju Boston i Juta, odnosno Indijana i Atlanta, za koju nastupa Bogdanom Bogdanovićem, koji igra možda i svoju najbolju košarku od kad je u NBA ligi. Pola sata kasnije Filadelfija dočekuje Njujork Nikse, dok od 3 časa ujutru Denver dočekuje Orlando. Nagetsi su sinoć nakon velikog preokreta savladali Golden Stejt trojkom Nikole Jokića uz zvuk sirene, nadoknadivši 18 poena deficita koje su imali tokom sredine poslednje četvrtine.

U istom terminu Majami gostuje Finisku u duelu Vreline i Sunca, dok je najzanimljiviji duel na programu od 4 časa ujutru, kada će Lejkersi ugostiti Memfis, predvođen Dža Morentom. Ekipa iz Los Anđelesa je u seriji od tri poraza zaredom, a ruže ne cvetaju ni među Grizlijima, koji su izgubili čak četiri od poslednjih pet utakmica.

U skladu sa bogatim programom, kladionica AdmiralBet je spremila sjajnu NBA prazničnu ponudu koja je dostupna svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Istraži bogatu prazničnu ponudu, izaberi specijale ili bonuse po svojoj meri, kladi se na svoje omiljene igrače i uživaj u vikendu punom spektakularne košarke!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter