0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DRAGIĆ ODLUČIO DA PROGOVORI: Slovenac otkrio ko mu je sve slao ponude, pa šokirao Grobare!

Objavljeno: 05.01.24 u 18:11

Sada je sve dosta jasnije

Goran Dragić, proslavljeni slovenački košarkaš, nedavno je objavio završetak svoje karijere i održao konferenciju za medije u Ljubljani, gde je razgovarao o različitim aspektima svoje sportske karijere.

Na pitanje da li je razmatrao povratak u Evropu, posebno igranje u Evroligi, Dragić je otkrio da su postojale ponude iz nekoliko renomiranih evropskih klubova, uključujući Milano, Madrid, Panatinaikos i Barselonu.

Međutim, naglasio je da nije želeo da se vrati u Evropu iz ličnih razloga, s obzirom na to da mu deca žive u Sjedinjenim Američkim Državama. Jedinu opciju za povratak smatrao je pregovaranje sa Majamijem, ali ta opcija se nije ostvarila jer su Hiti već imali previše igrača pod ugovorom.

Dragić nije izričito pomenuo Partizan, koji se takođe spekulisao kao jedan od klubova koji je pokazao interesovanje za njega. Ipak, tokom nabrajanja klubova, njegova izjava delovala je kao nedovršena lista, ostavljajući prostor za različita tumačenja.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter