0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ FC Barcelona

BARSELONA U VELIKOM PROBLEMU: Katalonci uzeli tri boda, a izgubili beka sve do EP!?

Objavljeno: 05.01.24 u 20:34

Srećom, utvrđeno je da nije došlo do pucanja ligamenata

Provukla se Barselona na Kanarskim ostrvima pošto je pogotkom Ilkaja Gundogana uspela da savlada Las Palmas sa 2:1, ali su se Katalonci vratili kući zabrinuti zbog stanja Žoaa Kansela.

Iskusni desni bek morao je da bude zamenjen već posle desetak minuta, nakon što je povredio koleno kada mu je Maksimo Perone blokirao šut. Obojica su svom silom išla na loptu, a deblji kraj izvukao je Portugalac. Probao je da nastavi utakmicu, ali je ubrzo morao da ustupi mesto Kristensenu.

Nakon što se koleno ohladilo urađeni su detaljni lekarski pregledi kojima je utvrđeno da nije došlo do pucanja ligamenata, međutim, jeste do istegnuća i 29-godišnjeg fudbalera čeka pauza tokom koje će strepeti i u Barseloni i u portugalskoj reprezentaciji.

Klub je saopštio o kakvoj povredi se radi, ali nije navedeno očekivano vreme oporavka što izaziva zabrinutost kod Barseloninih navijača kojima se ove sezone kosa diže na glavi zbog čestih povreda u Ćavijevom timu.

Od dolaska u Barselonu prošlog leta na pozajmicu iz Mančester Sitija Kanselo je sakupio 22 nastupa u kojima je dao tri gola i dva puta asistirao. U slučaju da ne bude mogao ubrzo da se vrati na teren biće to veliki udarac za Katalonce, a potencijalni za Portugalce jer smo ušli u godinu Evropskog prvenstva koje će se održati u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter