0
Evroliga
KK Barselona

from left Nicolas Laprovittola, Alex Abrines, Jan Vesely, Mike Tobey, Sertac Sanli, Cory Higgins, Nikola Kalinic and Rokas Jokubaitis during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Barcelona on March 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BARSELONA KRENULA PO PLEJA: Bivša NBA zvezda bi mogla da se vrati u Evropu!

Objavljeno: 05.01.24 u 16:56

Konačna odluka je na njemu

Španska Barselona hitno je stupila u kontakt s iskusnim plejmejkerom Rikijem Rubijom nakon što je ovaj objavio raskid ugovora s NBA ekipom Klivlend Kavalirsima. Prema izveštajima španskih medija, direktor Barselone Huan Karlos Navaro direktno je stupio u kontakt s Rubijom.

Riki Rubio nedavno je obelodanio da će uskoro doneti odluku o tome da li će nastaviti karijeru izvan NBA lige ili će je potpuno završiti. Ovaj nekadašnji igrač Minesote, Jute, Finiksa i Klivlenda može predstavljati značajno pojačanje za Barselonu, posebno imajući u vidu da bi njihov trenutni plejmejker Rokas Jokubaitis mogao da istraži opcije u NBA ligi tokom leta.

Podsećamo da je Rubio, kao peti pik na draftu 2009. godine, imao zapaženu karijeru u NBA, a sada je otvoren za nove izazove, među kojima bi povratak u evropski klub poput Barselone mogao biti izuzetno privlačan. Trener Barse, Rožer Grimao, prethodno je s Rubijom osvojio Evroligu dok su bili saigrači.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter