0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Stark Arena on January 04, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ARGENTINAC ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM NA VEČITOM DERBIJU: Pohvalo Delije, dotakao se Jokića i poželeo da dođe na Marakanu (FOTO)

Objavljeno: 05.01.24 u 08:55

Sada mu je jasno zašto je Jokić „ladan kao špricer“.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Partizana u 19. kolu Evrolige rezultatom 88:72, a atmosfera koju su Delije napravile obišla je svet, pa tako impresionirala i argentinskog novinara Nikolasa Nika Kantora.

Iako je njegov posao više vezan za fudbal, Argentinac nije mogao da ostane imun na sjajnu atmosferu u Beogradi i istakao je da bi voleo da gleda večiti derbi na Marakani. 

Zadim je istakao da mu je jasno zbog čega je Nikola Jokić „ladan kao špricer“, aludirajući na njegovu raniju izjavu kako ne može da podlegne pritisku sa tribina jer je, ipak, on iz Srbije. 

 

32
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter