0
Evrokup

Dusan Alimpijevic Partizan - Bursa Evrokup, Eurocup 20.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ O SIMONOVIĆU: Evo šta je srpski stručnjak rekao o igraču Zvezde koji je stigao u Bešiktaš!

Objavljeno: 05.01.24 u 18:34

Svi se nadaju da bi Marko u Turskoj mogao da se razigra

Trener Bešiktaša, Dušan Alimpijević, razgovarao je za Mozzart Sport o novom pojačanju u ekipi, Marku Simonoviću, koji je stigao iz Crvene zvezde.

Alimpijević je istakao da je Simonović odličan momak sa sjajnom radnom etikom te da veruje da će se dobro uklopiti u sistem Bešiktaša.

Simonović je prešao u turski klub na pozajmicu kako bi dobio više minuta na terenu i iskusio rad pod vođstvom Alimpijevića. Alimpijević je naglasio da je Simonoviću bila potrebna promena sredine i da je Bešiktaš bio u potrazi za igračem njegovog profila.

Očigledno se Marko nije najbolje snašao u Crvenoj zvezdi, ali nikako ne mislim da je on pogrešio što je došao u Zvezdu ili da je klub pogrešio što ga je doveo. Jednostavno potrebna mu je bila promena sredine, a nama se poklopilo to da nam je baš bio potreban takav tip igrača koji može da igra u reketu. Kockice su se poklopile i mislim da on nama može da pomogne, a i mi njemu„, objasnio je Dušan Alimpijević u razgovoru za Mozzart Sport.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter